Waarom mijntraining.nl

mijntraining.nl ondersteunt jou in je persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen. We werken aan het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten. Ons trainingsaanbod is gericht op communicatie, verkoop en effectiviteit. Waarom kies je voor mijntraining.nl?

Voordelen mijntraining.nl

  • Kleine groepen
  • Persoonlijke leervraag
  • Voordelig geprijsd
  • Praktijkgericht
  • Ervaren trainers
  • 100% tevreden klanten

Kleine groepen

Met maximaal 8 deelnemers zijn de groepen klein, zodat iedereen voldoende mogelijkheid heeft om persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren. Er is tijd voor individuele aandacht, begeleiding en persoonlijk advies.

Persoonlijke leervraag

Wij geven geen trainingen volgens een vast draaiboek. Jouw persoonlijke leervragen staan centraal en krijgen een plek in het programma. Je vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in, zodat je nadenkt over je daadwerkelijke leervraag. De trainer krijgt zo alvast een beeld van jouw praktijksituatie en leerwensen. 
Aan het eind van de training formuleer je de punten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat. Je ervaringen kan je delen via het online netwerk van mijn- training.nl. Feedback en motiverende aansporingen gaan bij ons gewoon door na de laatste trainingsdag.

Voordelige trainingen

Onze trainingen zijn scherp geprijsd. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Bovendien zijn alle tarieven all-in: er komen geen kosten meer bij voor accommodatie, materiaal of catering. Er wordt wel btw in rekening gebracht.

Praktijkgericht: H3 methode

Wij geloven dat voor een succesvolle persoonlijke ontwikkeling drie aspecten essentieel zijn: Hoofd, Hart en Handen.
  • HOOFD staat voor kennis, inzicht, begrip, betekenis, bewustwording, snappen, reflecteren.
  • HART staat voor betrokkenheid, passie, motivatie, beleving, enthousiasme, kiezen, vertrouwen, humor, volharden.
  • HANDEN staat voor toepassen, uitvoeren, concreet maken, aan de slag gaan, in de praktijk brengen, oefenen, doen.
Daarom werken wij volgens de H3-methode waarmee de verbinding tussen leren en doen gewaarborgd is.

Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meer dan 5 jaar ervaring in hun vakgebied. Dit komt tot uiting in hun heldere, mondelinge presentatie en de snelheid waarmee zij kunnen inspelen op jouw wensen en vragen. Zij houden de aandacht vast door afwisselende, interactieve werkvormen, levendige discussies en boeiende voorbeelden.

Kwaliteit en ervaring

Kies je voor een training van mijntraining.nl, dan kies je voor 45 jaar ervaring. Wij zijn door Cedeo erkend en scoren de laatste 10 jaar altijd meer dan 95% klanttevredenheid. mijntraining.nl is onderdeel van de NIOW groep, meer informatie hierover vind je op www.niow.nl.


Ik heb een vraag